Testimonials

Testimonials

Bekijk hoe anderen hun next level hebben bereikt.

Testimonial Eva Louise | Sanne Marcusse

Eva-Louise

Evidence based transformatie coach bij Eefshealth

Ik wist dat als ik mijn bedrijf zou willen laten groeien, dat ik op persoonlijk vlak ook zou moeten groeien en oncomfortabele stappen zou moeten gaan zetten. Ik liet me constant tegenhouden door bepaalde angsten en onzekerheden. Hierdoor kon ik niet de persoon zijn die ik eigenlijk wilde zijn: een krachtige ondernemer met een missie.

Door de juiste vragen te stellen, goede feedback te geven en mij een spiegel voor te houden, kon ik dankzij Sanne dingen zien die ik eerst zelf niet zag. Daarin weet Sanne echt tot de kern te komen. Soms was dit confronterend en kwam ik mezelf goed hard tegen, maar achteraf gezien was ik hier Sanne altijd dankbaar voor. Daar waar het lastig en oncomfortabel wordt, ligt nou eenmaal je groei…

Ook kon ik telkens stappen blijven zetten binnen mijn business, weet ik nu steeds beter wat IK wil en kan ik daar ook naar luisteren.

Sanne is als coach krachtig, eerlijk en oprecht, open en zonder oordeel. De gesprekken met haar heb ik als enorm waardevol ervaren. Zonder Sanne had ik nooit gestaan waar ik nu sta en durf ik nu te zeggen:  ‘a woman on a mission is niet te stoppen!’

Jantien Tap

Event Producer bij Jantien Tap

Niet alleen de mensen om mij heen merkte dat ik een groei doormaakte maar ook ikzelf. Want waarom zou ik mezelf tegenhouden de dingen te doen die ik het allerliefste doe? Inmiddels ben ik de gelukkigste versie van mijzelf die ik ooit ben geweest. Ik geniet van sporten, ik zie er uit zoals ik wil, ik weet wat ik doe en vooral: ik ben gelukkig met wat ik doe. Ik ben gelukkig in deze nieuwe wereld, waar nog zoveel te ontdekken valt. Zonder Sanne was mij dit nooit gelukt.

Sanne ik ben je zo onwijs dankbaar. Bedankt voor de reis naar mijn ‘nieuwe’ wereld. Je geduld, je rust maar ook je vrolijkheid en optimisme hebben mij hier gebracht. ”
Ik zou jou voorstellen aan anderen als een krachtige vrouw. Als coach ben je meegaand maar duidelijk. Soms is de confrontatie hard, maar hij is niet zo hard met jou naast mij. Ik heb het gehele traject niet het idee gehad dat ik er alleen voor stond, ik had jou met de juiste mindset naast me.

Het is mij zo bijgebleven hoe begrepen ik mij altijd bij je voelde. We sloten het gesprek altijd af met een grote lach, zelfs als we er soms achter kwamen dat niet alles leuk was.

Testimonial Kees Filius | Sanne Marcusse

Kees Filius

Founder van SON agency

De gesprekken met Sanne zitten vol openbaringen, antwoorden en inspiratie. Een van de dingen waar ik nog steeds veel aan heb gehad is dat ik moet gaan voor datgene waar ik echt blij van wordt, waar ik energie van krijg en dat je eerste ingeving vaak de juiste is. En dat goed naar jezelf luisteren vaak het beste is dat je kunt doen. Sanne is heel open, eerlijk, en ze voelt je goed aan. Met de juiste vragen weet Sanne tot de kern te komen. Dingen die achteraf heel logisch zijn, zie je in eerste instantie vaak niet. Met de juiste vragen ontdek je zelf het antwoord op de (grote) vragen waar je mee zit. Maar ja, dan moet wel iemand die vragen stellen – en daarvoor ben je bij Sanne aan het juiste adres!

Allysia Machielsen | Testimonial Sanne Marcusse

Allysia Machielsen

Digital Creator bij Allysia.nl

De kalmte en het zelfvertrouwen van Sanne geven je een veilige ruimte om vol in te gaan. Ze daagt je uit en komt tot de kern, wat leidt tot inzichten en het blootleggen van blinde vlekken. Zonder te pushen, zonder je een vervelend gevoel te geven, zonder het voor je uit te kauwen weet Sanne de juiste snaar te raken en dat gevoel tot je te laten brengen als een inzicht. Ze weet als geen ander op jou te focussen; open en zonder oordeel. Hierdoor blijf je de juiste stappen ondernemen, met vertrouwen in jezelf.. Waardevol, empathisch en oprecht.
Rianne Temmermans- van Soest | Testimonial Sanne Marcusse

Rianne Temmermans - van Soest

Fotograaf en Creatief Strateeg bij Favori

Ik wist dat ik meer uit mijn onderneming en uit mezelf kon halen dan dat ik tot op dat moment deed. Sanne daagt mij uit op zoek te gaan naar ‘dat wat minder comfortabel voelt’, om te blijven groeien. Ze geeft praktische handvatten en stelt de juiste vragen die mij verder helpen. Ik word uitgedaagd en heb binnen mijn business stappen ondernomen die ik al maanden uitstelde. Het werkt echt verhelderend om samen met iemand te sparren die je de juiste vragen stelt waardoor je tot nieuwe inzichten komt. Een echte aanrader!

Margoo Timmermans

Bewegingsdeskundige & Voedingscoach

Tijdens de eerste sessie hebben we doelstellingen gecreëerd op zowel persoonlijk vlak als in business. En het mooie was; ik heb de doelen zelf omschreven, Sanne heeft me enkel goede en duidelijke vragen gesteld om me hiermee op weg te helpen. Dit was fijn en verhelderend. Het fijne aan de coachgesprekken was de open blik en de doelgerichte vragen die Sanne stelt. Sanne coacht zonder oordeel en kan doordringen tot de kern. Dat vond ik niet altijd makkelijk, maar vanuit daar kon ik groeien. Ik ervaar meer rust, terwijl mijn agenda voller is dan voorheen. Zakelijk en persoonlijk heb ik veel geleerd!

Suzanne Bruggeman | Testimonial Sanne Marcusse

Suzanne Bruggeman

Personal trainer | Mindset coach | Gym fear expert bij S.B.T.

Ik zat vast in mijn eigen denkpatronen en onzekerheid. Dankzij de gesprekken met Sanne kwam ik erachter dat ik deze kon doorbreken. Sanne vertelt je niet wat je moet doen, maar houd je een spiegel voor en stelt de juiste vragen, waardoor je mogelijkheden ziet die je zelf eerst niet zag. Daarnaast is (en blijft) het ook een uitdaging om uit mijn comfortzone te stappen en Sanne heeft me daarbij enorm geholpen. Ik ben veel meer mezelf geworden en luister ook beter naar mezelf. Je bent nooit uitgeleerd en ik blijf mezelf ontwikkelen op gebied van mindset, zowel op persoonlijk vlak als in business. Sanne heeft mij laten zien dat ‘the sky’ NIET de limiet is. It’s just the start.

Marieke van Gelder | Testimonial Sanne Marcusse

Marieke van Gelder

Bedrijfsleider

Ik heb het lang lopen uitstellen om in gesprek te gaan met Sanne, maar achteraf gezien was dit de beste beslissing ooit. Ik zat zo vast in mijn mindset en bepaalde patronen. Hoe graag ik ook wilde, het voelde alsof het nooit het goede moment was om iets te veranderen of te doorbreken. Ik was enorm blij met Sanne als coach. Zij gaf mij inzichten en deelde ook dingen vanuit haar eigen ervaringen, waar ik zelf vervolgens weer mee verder kon. Haar gedrevenheid zowel op persoonlijk vlak als in haar coaching is wat mij enorm inspireert. Ze is er echt voor je!

Mariliza Pauwels

Ondernemer

Door de gesprekken en begeleiding van Sanne heb ik mijn valkuilen ontdekt en de handvatten gekregen om duidelijke afspraken te maken met mijzelf. Ik heb geleerd hoe waardevol het is om dicht bij mijzelf te blijven, bewuste keuzes te maken en mijn eigen grenzen te bewaken. Ik heb geleerd dat je alleen controle hebt over je eigen acties en dat ik juist daarin mijn geluk en rust kan vinden.
Sanne stelt kritische vragen, laat je nadenken over wat je nu eigenlijk echt wilt en maakt je heel bewust van je eigen handelen. Bedankt Sanne voor alle inzichten en steun die je hebt gegeven!

Naomi Sonneveld | Testimonial Sanne Marcusse

Naomi Sonneveld

Deputy Resilience Officer & Advisor

Ik begon mijn traject met een zoektocht naar meer balans tussen mijn persoonlijke doelen, werkdoelen en sportambities. Ik had moeite met de juiste balans vinden die me rust in mijn hoofd gaf. Sanne heeft mij de juiste vragen gesteld en echt een spiegel voorgehouden. Daardoor kon ik heel goed tot de kern komen van mijn onderliggende overtuigingen en problemen, die ervoor zorgden dat ik vast zat en eigenlijk niet verder kon met het bereiken van mijn doelen. Sanne heeft mij ontzettend goed geholpen en uiteindelijk ben ik ook onwijs trots op wat ik bereikt heb. Ik weet nu hoe ik mijn doelen kan bereiken. Wat je ook wilt bereiken, het is mogelijk!

Deanna Bessler

Ik nam oorspronkelijk contact op met Sanne omdat ik hulp nodig had bij het vinden van een zakelijk idee en wat advies voor mijn branding en marketing. In slechts een aantal gesprekken kon Sanne me helpen mijn bedrijfsidee te verfijnen. Maar veel meer dan dat hielp ze me mijn passies en doel in het leven te definiëren. Ze hielp me niet alleen met mijn bedrijf, maar gaf me ook richting voor mijn leven.
Alisa Manjarrez | Testimonial Sanne Marcusse

Alisa Majarrez

Vision Producer | Coach |Marketer

De passie van Sanne om vrouwen groot te laten dromen komt op zo’n doordachte en welkome manier tot uiting. Als ze me vragen stelt, zijn ze zo eenvoudig, maar ze begeleiden me precies waar ik heen moet. Ze geeft me het gevoel dat de wereld mijn oester is, terwijl ze me aanzet om verder te denken dan ik dat alleen zou doen, zonder haar.
Adrian Karreman | Testimonial Sanne Marcusse

Adrian Karreman

De gesprekken met Sanne heb ik ervaren als zeer fijn en verhelderend. Ze luistert eerst heel goed en geeft daarna pas een goed doordacht antwoord. Sanne heeft mij de realiteit laten inzien. Ze is energiek, wil graag mensen zien groeien en is bereid om ver te gaan voor haar klanten. Doelgericht om er samen een mooi resultaat van te maken!

Julia Biesen

Sanne laat je op een andere manier naar jezelf, je ideeën of toekomstperspectief kijken. Dat zet je aan het denken en geeft ruimte voor nieuwe ideeën of een andere gedachten. Ik persoonlijk heb snel de neiging om dingen op de lange baan te schuiven, vaak uit angst om te falen. Ik heb na mijn gesprekken met Sanne bepaalde overwegingen voor mijzelf gemaakt wat resulteerde in het durven maken van belangrijke keuzes. Sanne is een ambitieuze vrouw die weet wat ze wil. Ze heeft altijd veel ideeën, geeft eerlijke feedback en ziet je sterke en zwakke punten. Hierdoor kan je groeien als persoon, maar ook in wat je wil doen en wat je wil bereiken.

Shannon Emery

Psychosynthesis Guide & Polarity Therapist bij Tree of Life Awakening

Ik had een gesprek met Sanne over de organisatie van tijd in mijn groeiende bedrijf. Ze creëerde de ruimte voor mij om te ontdekken waarin ik mezelf tegenhield. Ze begeleidde mij in het idee om terug te gaan naar de basis, dingen simpel te houden en te bepalen wie de vrouw is die ik wil zijn. Na dat gesprek concentreerde ik me op het dieper verbinden met mijn klanten en hen te koesteren, meer dan ik eerst deed. Ik heb ook meer naar mijn innerlijke wijsheid geluisterd en de energie gevolgd van wat me voldoening geeft of wat me leegzuigt. Ik ben zo dankbaar dat ik deze ervaring met Sanne heb gehad!

Scarlett Burgers

Administratieve Office Assistent

Om te beginnen; Sanne is een powervrouw! Door alle gesprekken met Sanne ga je naar andere dingen kijken, waar je zelf anders nooit aan zou denken. Door te praten en antwoorden te geven, besef je dat het ook anders kan. Het samenwerken met deze powervrouw heeft mij doen beseffen dat alles draait om waar jij voor staat en wil bereiken in het leven. Ik raad en gun het iedereen om met haar samen te werken. Je wordt er oprecht een beter mens van en je gaat jezelf beter begrijpen.
Amy van Schaik | Testimonial Sanne Marcusse

Amy van Schaik

Interieur Designer bij Amy Creates Design

Voor mijn gevoel heb ik best wat ‘faalmomenten’ gehad de laatste tijd, maar door de gesprekken zie ik het nu meer als leermomenten! Sanne weet goed wanneer het nodig is om een spiegel voor te houden en recht voor z’n raap te zijn. Ik had snel de neiging om me aan anderen aan te passen en daardoor dingen te doen die niet bij mij passen. Nu ben ik daar zelfverzekerder in geworden en volg ik meer mijn eigen gevoel. Alles is een keuze. Ik heb het vaker gelezen en Sanne heeft het ook meerder keren tegen me gezegd, maar nu zie ik eindelijk in dat dat echt zo is. Sanne is positief en oplossingsgericht. Ik zie haar als een heel fijn persoon die meeleeft en meedenkt, maar ook haar eigen grenzen bewaakt en bij zichzelf blijft. Iemand waardoor je zonder twijfel door vooruit zal gaan en waar je je verhaal aan kwijt kunt!

Johanna Eindhoven | Sanne Marcusse

Johanna Eindhoven

Owner Yoann​

Sanne weet precies de dingen naar boven te halen die ik probeer te verstoppen of vooruit schuif. Precies datgene wat ik wel nodig heb om te kunnen groeien of vooruit te gaan. Dank zij Sanne heb ik ineens wel die stappen gemaakt en ben ik het gewoon gaan doen. Uit die comfortzone, en die grote wereld in! Super spannend, maar zo mooi en dankbaar dat ik dit dankzij Sanne toch heb gedaan en ik nog zoveel meer ga doen.
Yvonne van Haastregt | Testimonial Sanne Marcusse

Yvonne van Haastregt

Orthomoleculair Therapeut & Diëtist bij Fitfoodhealth

Het coachingstraject dat ik heb gevolgd heeft mij erg veel gebracht. Op business vlak wist ik lange tijd niet precies waar ik heen wilde en waar ik als persoon echt gelukkig van werd. Daardoor zat ik ook op persoonlijk vlak vaak in de knoop. Door de gesprekken met Sanne werd dit mij steeds meer duidelijk en kwam ik erachter dat bepaalde patronen vaak terugkwamen. Door bewustwording, mooie inzichten en de juiste handvatten ging ik acties ondernemen die nodig waren om dichter bij mezelf te komen. Daarnaast heb ik meer structuur aangebracht in mijn planning waardoor ik als ondernemer lekkerder in mijn vel zit en meer gedaan krijg. Dankjewel, Sanne. Ik voelde me gezien en gehoord. Je bent een topper!

Anne-Marie Lorier | testimonial Sanne Marcusse

Anne-Marie Lorier

Personal training, Nutrition & Coaching bij Fithealthiek

Sanne heeft mij laten inzien waar ik echt voor sta. Ze is recht door zee en houd je een spiegel voor die soms best confronterend kan zijn, maar precies hetgeen is wat je nodig hebt. Ze kan je heel goed meenemen en op een andere manier naar jezelf en de situatie laten kijken. Ik ben zelfverzekerder en krachtiger geworden en mijn business is enorm gegroeid. Door de ruimte die we gecreëerd hebben en door mijn prijzen te verhogen kan ik datgene doen wat ik echt wil en de kwaliteit leveren waar ik voor sta.
Sanne laat je inzien dat je meer kan dan je zelf denkt, dat je groter mag dromen en dat alles mogelijk is. Zonder haar had ik nu niet gestaan waar ik nu sta.

Mensen helpen en ze laten inzien waar ze goed in zijn, dat is echt jouw kracht en dat waardeer ik enorm. Je bent een interessante vrouw en je weet waar je over praat. You’re one of a kind, dankjewel!

Maria Filius | Sanne Marcusse

Maria Filius

Personal Stylist bij MF Personal Styling

Ik heb vaak honderden ideeën maar bestempel vaak de helft al met ‘niet mogelijk’ omdat ik denk dat ik dat (nog) niet kan. Ik wil graag alles perfect doen en kan onzeker zijn over bepaalde stappen, waardoor ik dingen uitstel. Sanne houdt mij een confronterende spiegel voor wat mij helpt inzicht te krijgen in waar ik mezelf tegenhoud. Sanne is warm, professioneel en direct, maar niet bot. Ze is ‘straight to the point’, zit vol ideeën, kan enorm goed luisteren en jou precies datgene teruggeven wat je nodig hebt. Ik ben veel zekerder geworden in het ondernemen en ik zet stappen die een half geleden niet mogelijk leken. Wat mij altijd bij blijft is de eerlijkheid en duidelijkheid van Sanne.

Contact

Privacy verklaring

Copyright © 2020 Sanne Marcusse