High-level Coaching

High-level Coaching

Create powerfully. 
Ben je klaar voor meer impact, meer vrijheid en jouw big vision?

Ben jij dit?

Je wilt meer en weet dat er meer mogelijk is.

Je wilt groot dromen en denken.

Je gaat all-in om je droom waar te maken.

Je bent bereid om oncomfortabele stappen te zetten.

Je bent bereid om te
investeren in jezelf.

Je gaat voor meer vrijheid in je leven en je business.

Ja, ik ben een high-achiever die meer wil!

Oké, laten we all-in gaan!

Kennis is geen macht. Kennis toepassen is macht.

Ik vertel je niet WAT je moet doen, maar ik help je om jezelf te creëren als de persoon WIE je moet zijn.

Er zijn 3 levels van kennis:
1. Bewust zijn van je eigen kennis
2. Je bewust zijn van ontbrekende kennis
3. Je niet bewust zijn van de kennis die je mist: blinde vlekken

Het zijn meestal de blinde vlekken die tussen mijn klanten in staan en het leven dat ze écht willen, een succesvolle business zonder stress, zorgen voor een goede gezondheid en kwalitatieve relaties.

High-level coaching

Met high-level coaching werken we aan jouw persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. We creëren een krachtig fundament, want dat is wat er nodig is voor wat je ook wilt bereiken. Alles begint bij wie jij bent. 

Wanneer je jouw grootste krachten ontdekt en een grote visie creëert, kun je bepalen wat jouw volgende stap gaat zijn en wat je nu tegenhoudt om die stappen te zetten.

Een plan om jouw grote visie waar te maken. Jouw next level of success

Big vision

Creëer een grote visie voor je leven, carrière en/of business. Ontdek wat je diep vanbinnen écht wilt.

Meer vrijheid

Vrijheid om te doen wat je wilt en te groeien. Vrijheid in je hoofd, je leven en je business.

Exponentiële groei

Wordt de persoon die je moet zijn om jouw leven en business naar een hoger niveau te tillen.

"Sanne weet precies de dingen naar boven te halen die ik probeer te verstoppen of vooruit schuif. Precies datgene wat ik wel nodig heb om te kunnen groeien of vooruit te gaan. Dank zij Sanne heb ik ineens wel die stappen gemaakt en ben ik het gewoon gaan doen. Uit die comfortzone, en die grote wereld in! Super spannend, maar zo mooi en dankbaar dat ik dit dankzij Sanne toch heb gedaan en ik nog zoveel meer ga doen."
Johanna Eindhoven | Sanne Marcusse
Johanna Eindhoven
Owner Yoann
Het coachingstraject dat ik heb gevolgd heeft mij erg veel gebracht. Op business vlak wist ik lange tijd niet precies waar ik heen wilde en waar ik als persoon echt gelukkig van werd. Daardoor zat ik ook op persoonlijk vlak vaak in de knoop. Door de gesprekken met Sanne werd dit mij steeds meer duidelijk en kwam ik erachter dat bepaalde patronen vaak terugkwamen. Door bewustwording, mooie inzichten en de juiste handvatten ging ik acties ondernemen die nodig waren om dichter bij mezelf te komen. Daarnaast heb ik meer structuur aangebracht in mijn planning waardoor ik als ondernemer lekkerder in mijn vel zit en meer gedaan krijg. Dankjewel, Sanne. Ik voelde me gezien en gehoord. Je bent een topper!
Yvonne van Haastregt | Testimonial Sanne Marcusse
Yvonne van Haastregt
Orthomoleculair Therapeut & Diëtist bij Fitfoodhealth

Exponentiële groei | In leven en business

Je wilt meer uit jezelf en je business halen, maar weet niet hoe je verder moet. Je bent gericht op groei, wil je full potential benutten maar het voelt alsof je vast zit. 

En als je iets doet, moet het perfect; dus stel je het uit. Voor veel ondernemers is dit herkenbaar, maar niet onomkeerbaar. Change the game.

Alles begint met wie jij bent en wat jou tegenhoudt om voluit te kunnen gaan. Door aan je persoonlijke ontwikkeling werken en te groeien, groeit je business met je mee. Jouw business kan niet maximaal groeien zonder dat jij aan jezelf werkt. Wat je nodig hebt is een stevig fundament, en dat fundament ben jij. 

Ga aan de slag met wie je bent en welke skills je nodig hebt om verder te komen. Creëer structuur, overzicht en focus en til als resultaat direct je business naar een hoger niveau. 

High-level Coaching | Sanne Marcusse

Big vision | Groter dromen, groter denken, groter doen

Door het stellen van de juiste vragen en iemand die jou groter ziet dan jij jezelf ziet, ontdek je wat je diep van binnen écht wilt. Je creëert een grote heldere visie voor je leven, carrière en/of business. Zonder limieten. 

Door groter te leren dromen en denken ben je in staat om ook groter te doen. Je houdt jezelf niet klein en maakt voor jezelf het onmogelijke mogelijk. Heldere, ambitieuze doelen stellen én behalen! 

Dit wil niet zeggen dat je ook alles met grote stappen en ‘massive action’ moet doen. Vaak zijn het juist baby stappen die zorgen voor grote shifts in jouw leven en business. That’s the power. 

Maar deze grote shifts creëer je niet door jezelf klein te houden en klein te denken. 

Meer vrijheid | Minder stress, meer tijd

Het ontdekken van jouw grootste kracht en die op de juiste manier inzetten, geeft enorm veel vrijheid. Als je gaat leven en creëren vanuit jouw grootste kracht, is namelijk alles mogelijk. Use your full potential.

Het is niet alleen mogelijk, maar het zal ook voelen alsof het vanzelf gaat omdat het puur vanuit jou komt. Het is wie jij bent. Dat geeft niet alleen een gevoel van vrijheid, maar het zal je letterlijk ook minder stress en meer tijd opleveren. 

Creëren vanuit wie jij bent en vanuit wat jij écht wilt, met ruimte en overzicht. De dingen doen die er echt toe doen, waar je van ‘aan’ gaat staan en die volledig aansluiten bij jouw visie. Zonder telkens ‘overwhelmed’ te zijn en stress te ervaren. Goed voor jezelf zorgen en doen wat jou energie geeft in plaats van wat jou energie kost. Meer voldoening en meer resultaat. 

Vrijheid om te doen wat je wilt en te groeien. Vrijheid in je hoofd, je leven en je business. 

High-level Coaching | Sanne Marcusse

De kracht van inzicht

Mijn grootste kracht is luisteren, en de juiste vragen stellen. Luisteren op een dieper niveau waardoor ik de dingen zie en hoor die jij zelf niet ziet. Dingen waar jij jezelf niet bewust van bent, maar die jou tegenhouden in waar je naartoe wilt. 

Door het stellen van de juiste vragen kom jij zelf tot de inzichten die je nodig hebt om verder te gaan en te groeien. Ontdek wat je écht graag wilt en wie je écht wilt zijn. 

Ik coach rondom inzichten, want één inzicht kan al life changing zijn. Inzichten zijn game changers met enorm veel waarde. Ze komen vanuit jou, waardoor JIJ weet wat je moet doen en waardoor JIJ groeit in hetgeen je wilt creëren. 

De kracht van inzicht | Sanne Marcusse

Vraag een gratis high-level coaching sessie aan

Wil jij het leven creëren dat je écht wilt leven? 
Jezelf en je business laten groeien, zonder stress en beperkingen? 

Sanne heeft mij laten inzien waar ik echt voor sta. Ze is recht door zee en houd je een spiegel voor die soms best confronterend kan zijn, maar precies hetgeen is wat je nodig hebt. Ze kan je heel goed meenemen en op een andere manier naar jezelf en de situatie laten kijken. Ik ben zelfverzekerder en krachtiger geworden en mijn business is enorm gegroeid. Door de ruimte die we gecreëerd hebben en door mijn prijzen te verhogen kan ik datgene doen wat ik echt wil en de kwaliteit leveren waar ik voor sta. Sanne laat je inzien dat je meer kan dan je zelf denkt, dat je groter mag dromen en dat alles mogelijk is. Zonder haar had ik nu niet gestaan waar ik nu sta. Mensen helpen en ze laten inzien waar ze goed in zijn, dat is echt jouw kracht en dat waardeer ik enorm. Je bent een interessante vrouw en je weet waar je over praat. You’re one of a kind, dankjewel!
Anne-Marie Lorier | testimonial Sanne Marcusse
Anne-Marie Lorier
Personal training, Nutrition & Coaching bij Fithealthiek
Ik heb vaak honderden ideeën maar bestempel vaak de helft al met ‘niet mogelijk’ omdat ik denk dat ik dat (nog) niet kan. Ik wil graag alles perfect doen en kan onzeker zijn over bepaalde stappen, waardoor ik dingen uitstel. Sanne houdt mij een confronterende spiegel voor wat mij helpt inzicht te krijgen in waar ik mezelf tegenhoud. Sanne is warm, professioneel en direct, maar niet bot. Ze is ‘straight to the point’, zit vol ideeën, kan enorm goed luisteren en jou precies datgene teruggeven wat je nodig hebt. Ik ben veel zekerder geworden in het ondernemen en ik zet stappen die een half geleden niet mogelijk leken. Wat mij altijd bij blijft is de eerlijkheid en duidelijkheid van Sanne
Maria Filius | Sanne Marcusse
Maria Filius
Personal Stylist bij MF Personal Styling

Contact

Privacy verklaring

Copyright © 2020 Sanne Marcusse