Coaching

Coaching

Create powerfully.
Ben je klaar voor meer impact, meer vrijheid en jouw big vision?

Coaching

Ben je klaar voor meer impact, vrijheid
en jouw big vision?

Sanne weet goed wanneer het nodig is om een spiegel voor te houden en recht voor z’n raap te zijn. Ik had snel de neiging om me aan anderen aan te passen en daardoor dingen te doen die niet bij mij passen. Nu ben ik daar zelfverzekerder in geworden en volg ik meer mijn eigen gevoel. Alles is een keuze. Ik heb het vaker gelezen en Sanne heeft het ook meerder keren tegen me gezegd, maar nu zie ik eindelijk in dat dat echt zo is. Sanne is positief en oplossingsgericht. Ik zie haar als een heel fijn persoon die meeleeft en meedenkt, maar ook haar eigen grenzen bewaakt en bij zichzelf blijft. Iemand waardoor je zonder twijfel door vooruit zal gaan en waar je je verhaal aan kwijt kunt!
Amy van Schaik | Testimonial Sanne Marcusse
Amy van Schaik
Interieur Designer bij Amy Creates Design
Om te beginnen; Sanne is een powervrouw! Door alle gesprekken met Sanne ga je naar andere dingen kijken, waar je zelf anders nooit aan zou denken. Door te praten en antwoorden te geven, besef je dat het ook anders kan. Het samenwerken met deze powervrouw heeft mij doen beseffen dat alles draait om waar jij voor staat en wil bereiken in het leven. Ik raad en gun het iedereen om met haar samen te werken. Je wordt er oprecht een beter mens van en je gaat jezelf beter begrijpen.
Scarlett Burgers
Administratieve Office Assistent

Mijn coaching

Een échte high-level coach laat je zien wat je zelf niet ziet. Door de juiste vragen te stellen, een spiegel voor te houden en de dingen te zeggen die een ander niet zou zeggen. Zónder oordeel en vanuit een open houding.

Het leven creëren wat je écht wilt leven is mogelijk. Zolang jij erin gelooft, actie onderneemt en de juiste (oncomfortabele) stappen zet.

Wordt de persoon die je wilt zijn, van binnen en van buiten. Op persoonlijk vlak, in relaties en in business. Niet alleen de persoon die je in de spiegel ziet, maar ook je identiteit. Want dat is de basis van waaruit je leeft en handelt. De houding van waaruit je komt is essentieel voor het bereiken van jouw next level.

Continu ben ik in ontwikkeling, zodat mijn klanten ook continu blijven groeien en naar een volgend level gaan. Als coach leg ik de lat hoog en pas ik zelf alle kennis en inzichten ook daadwerkelijk toe. Je krijgt geen lege adviezen gebaseerd op theoretische kennis, maar inzichten uit de praktijk die echt impact maken op jouw leven.

Mijn coaching | Sanne Marcusse

Contact

Privacy verklaring

Copyright © 2020 Sanne Marcusse