About

Over Sanne Marcusse

Over Sanne Marcusse

Let's introduce...

Het is mijn missie om het onmogelijke mogelijk maken. To make dreams come true. 

Ik ben leiderschap expert en help gedreven mensen om hun ‘next level of success’ te bereiken. Zowel in hun leven als in business. Door verantwoordelijkheid te nemen en leider te zijn in je eigen leven, kun je datgene creëren dat je écht graag wilt. 

Voor mezelf heb ik al meerdere keren het onmogelijke mogelijk gemaakt, en dat is wat ik jou ook gun. Er is altijd zoveel meer mogelijk dan we zelf denken! De uitdaging die daarin te ontdekken is drijft mij enorm om telkens weer naar een next level te groeien. 

There is no limit.

Over Sanne Marcusse
Over Sanne Marcusse

Mijn verhaal

Wat de meeste mensen niet weten is dat ik als high- achiever en later ook als moeder van twee dochters veel stress heb ervaren, zwaar overspannen was en niet goed voor mezelf zorgde.

Mijn leven liet ik leiden door mijn perfectionisme, vanuit de angst voor afwijzing. Ik was onzeker, had een laag zelfbeeld en wist totaal niet wie ik was.

Van de buitenkant zag het er uit als een ‘perfect picture’ en leek het alsof ik alles goed voor elkaar had, maar eigenlijk was ik jarenlang aan het overleven.

Ik heb ook altijd het gevoel gehad dat ik er niet bij hoorde en dat ik anders was. Waar ik dat eerst ervaarde als iets negatiefs, zie ik dat nu als mijn kracht.

Het proces wat ik heb doorgemaakt, zowel fysiek als mentaal, heeft me gebracht tot waar ik nu sta als vrouw, ondernemer en moeder.

Door te investeren in persoonlijke ontwikkeling en met de beste coaches te werken ben ik nu de krachtige vrouw die ik écht wil zijn.

Een combinatie van stressmanagement, persoonlijk leiderschap en goed voor mezelf zorgen, heeft ervoor gezorgd dat ik een stevig fundament heb en het leven gecreëerd heb dat ik écht wil leven.

Your biggest struggles are
your biggest gifts

Achteraf gezien kwam voor mij een deel van mijn stress vanuit verveling. Ik heb interne uitdaging nodig en ruimte voor creativiteit om me volledig ‘alive’ te voelen. Doordat ik eigenlijk mijn hele leven aan het overleven was, deed ik niet wat ik diep van binnen wilde en waar ik behoefte aan had. Ik had daar ook geen idee van. Wat ik nu weet is dat ik ruimte en vrijheid nodig heb om te creëren en te zijn wie ik écht wil zijn. Ik hield mezelf klein terwijl ik juist enorm veel ideeën heb en hou van groot denken (en doen). No more playing small!

Vanuit de rust en kracht die ik nu voel, kan ik de juiste stappen zetten om mezelf en mijn klanten telkens naar de hoger level te brengen. Want er is altijd een next level.

Groot dromen, groot denken en groot doen. Keuzes maken en oncomfortabele stappen durven zetten. Brutaal eerlijk naar jezelf kijken en bereid zijn om vol in te gaan, hoe dat eruit ook mag zien.

Dat is wat ik doe en waar ik jou ook bij kan helpen. Maak het onmogelijke mogelijk.

Mijn struggles in life zijn mijn grootste gift. – We often teach what we most need to learn – Dat is exact ook waarom ik nu in staat ben om anderen te helpen hetzelfde te doen; het leven creëren dat je écht wilt leven.
Jezelf en je business naar een hoger niveau tillen op jouw voorwaarden.

Mijn coaching | Sanne Marcusse
Door de gesprekken en begeleiding van Sanne heb ik mijn valkuilen ontdekt en de handvatten gekregen om duidelijke afspraken te maken met mijzelf. Ik heb geleerd hoe waardevol het is om dicht bij mijzelf te blijven, bewuste keuzes te maken en mijn eigen grenzen te bewaken. Ik heb geleerd dat je alleen controle hebt over je eigen acties en dat ik juist daarin mijn geluk en rust kan vinden.
Sanne stelt kritische vragen, laat je nadenken over wat je nu eigenlijk echt wilt en maakt je heel bewust van je eigen handelen. Bedankt Sanne voor alle inzichten en steun die je hebt gegeven!
Mariliza Pauwels
Ondernemer
Ik begon mijn traject met een zoektocht naar meer balans tussen mijn persoonlijke doelen, werkdoelen en sportambities. Ik had moeite met de juiste balans vinden die me rust in mijn hoofd gaf. Sanne heeft mij de juiste vragen gesteld en echt een spiegel voorgehouden. Daardoor kon ik heel goed tot de kern komen van mijn onderliggende overtuigingen en problemen, die ervoor zorgden dat ik vast zat en eigenlijk niet verder kon met het bereiken van mijn doelen. Sanne heeft mij ontzettend goed geholpen en uiteindelijk ben ik ook onwijs trots op wat ik bereikt heb. Ik weet nu hoe ik mijn doelen kan bereiken. Wat je ook wilt bereiken, het is mogelijk!
Naomi Sonneveld | Testimonial Sanne Marcusse
Naomi Sonneveld
Deputy Resilience Officer & Advisor

Zo kunnen we samenwerken

Over Sanne Marcusse

High-level coaching

Mentorship Sanne Marcusse

High-level mentorship

De passie van Sanne om vrouwen groot te laten dromen komt op zo'n doordachte en welkome manier tot uiting. Als ze me vragen stelt, zijn ze zo eenvoudig, maar ze begeleiden me precies waar ik heen moet. Ze geeft me het gevoel dat de wereld mijn oester is, terwijl ze me aanzet om verder te denken dan ik dat alleen zou doen, zonder haar.
Alisa Manjarrez | Testimonial Sanne Marcusse
Alisa Manjarrez
Vision producer | Coach | Marketer
Ik had een gesprek met Sanne over de organisatie van tijd in mijn groeiende bedrijf. Ze creëerde de ruimte voor mij om te ontdekken waarin ik mezelf tegenhield. Ze begeleidde mij in het idee om terug te gaan naar de basis, dingen simpel te houden en te bepalen wie de vrouw is die ik wil zijn.
Na dat gesprek concentreerde ik me op het dieper verbinden met mijn klanten en hen te koesteren, meer dan ik eerst deed. Ik heb ook meer naar mijn innerlijke wijsheid geluisterd en de energie gevolgd van wat me voldoening geeft of wat me leegzuigt. Ik ben zo dankbaar dat ik deze ervaring met Sanne heb gehad!
Shannon Emery
Psychosynthesis Guide & Polarity Therapist bij Tree of Life Awakening

Contact

Privacy verklaring

Copyright © 2020 Sanne Marcusse